Kuntavaaleihin on alle 3 kuukautta

On jälleen vierähtänyt neljä vuotta siitä, kun edellisen kerran kuntalaiset pääsivät äänestämään päättäjiä kunnan ylimpään toimielimeen, kunnanvaltuustoon.

Kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on 18.4.2021 ja ennakkoäänestys 7.4-13.4.2021.

Kunnanvaltuuston vaihtumisen yhteydessä myös lautakuntiin tullaan valitsemaan uusia jäseniä. Lautakuntatyöskentely on itseasiassa juurikin suoraa vaikuttamista asioihin, joskus jopa enemmän kuin mitä valtuustossa voi vaikuttaa.

Jokainen kuntalainen voi äänestämällä vaikuttaa siihen, miten ja mihin suuntaan oman kotikuntamme asioita hoidetaan. Siksi on tärkeätä, että mahdollisimman moni äänestäisi .

Itse olen lähtenyt ehdolle kuntavaaleihin, koska haluan olla ajamassa Teidän kuntalaisten asioita päätöksenteossa, kuntalaisten ja koko kunnan parhaaksi. Haasteita tulee varmasti olemaan tulevan valtuustokauden aikana, edessä on isoja muutoksia mm Sote, jotka tulevat vaikuttamaan monella tapaa kuntiin.

Tärkeää on myös pitää huolta, siitä että tulevaisuudessakin kunnastamme löytyy tarvittavat palvelut kaiken ikäisille ja että ne olisi mahdollisimman helposti saavutettavissa. Kuntaamme ollaankin suunnittelemassa uutta sote-keskusta , uusi sivistys ja hyvinvointikampus on jo rakenteilla ja sen pitäisi olla käytössä syyslukukauden 2022 alussa.

Myös joukkoliikenteessä on vielä parantamisen varaa.

Pidetään Siuntio jatkossakin kehittyvänä, houkuttelevana ja viihtyisänä paikkana asua niin nykyisille kuin tuleville uusille kuntalaisille.

Muista siis käydä antamassa äänesi kun vaalipäivä koittaa, vain sillä tavalla voit vaikuttaa.

Kuntavaali ehdokasesittelyn löydät täältä: https://siuntiondemarit.net/mika-maenpaa-louekoski/